Saxofoondocente

Ik geef les aan muzikanten van alle leeftijden. Ik vind het erg leuk om kinderen maar ook volwassenen te laten ervaren hoe leuk muziek maken is. Het is erg afwisselend en het vergt bij de verschillende leeftijdscategorieën een andere aanpak. Ik organiseer jaarlijks voorspeelavonden. Ook vorm ik trio's en kwartetten en ben ik in 2014 begonnen met een saxofoonorkest waar iedere saxofonist in kan spelen.

Leerlingen vinden het erg leuk om ook samen saxofoon te spelen. De meeste leerlingen spelen in een orkest binnen de muziekverenigingen of in mijn saxofoon orkest. Ook dirigeer ik diverse opleidingsorkesten. Ik vind het belangrijk dat ook beginnende muzikanten samen muziek maken. Ik organiseer jaarlijks verschillende concerten met deze opleidingsorkesten.

Op www.123muziek.nl vindt u meer informatie over mij als docente. Verschillende lesvormen en tarieven zijn op deze site vermeld.

KEC  Kunst Educatie Culemborg. Ik ben hier saxofoon docente. Ook ben ik docent binnen verschillende projecten op de basisscholen. Op deze site staat meer informatie over dit collectief.