Saxofoonorkest

In oktober 2014 ben ik begonnen met een saxofoonorkest. Er is niets leuker dan het bespelen van een instrument en dit dan ook samen te beleven! We repeteren maandelijks waardoor het voor iedereen toegankelijk blijft. Ook gaan we een aantal optredens verzorgen te denken aan een kerstoptreden of een optreden tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Firma Harry Bakker zal een keer langskomen om alle instrumenten na te kijken en wat uitleg te geven over hoe de saxofoon in elkaar zit. En natuurlijk geven we aan het einde van het seizoen een concert voor alle familie, vrienden en kenissen. Ik wil het graag enigzins vrijblijvend houden maar ik stel het natuurlijk op prijs als je er tijdens de repetities en concerten bent. De muziek wordt zo verdeeld dat de stemmen altijd bezet zullen zijn.

We spelen verschillende soorten muziek. (jazz, blues, licht klassiek en pop) Tijdens de repetities wordt er gerepeteerd aan een leuk programma waar iedereen in kan en mag meedenken. Je betaald een maandelijks bedrag en dit is inclusief 2 consumpties per repetitie, bladmuziek, een map en natuurlijk veel plezier!

Je betaald 15,- euro per maand als je les hebt van mij. Wanneer dit niet zo is betaal je 17,50 euro per maand.
Er zijn 12 repetities per jaar. Wanneer je een keer niet kan komen loopt de contributie door (net als bij een vereniging). Maar iedereen weet wanneer de repetities zijn.

We repeteren in Culemborg en Ijsselstein van 15:00-18:00. Je wordt op de hoogte gehouden via een nieuwsbrief. Daarin staan ook eventuele optredens ruim van te voren vermeld.

Zeg het voort en schrijf je in!